css button by Css3Menu.com

1 september 2010: geboorte A-nest

1 september 2010. Alles rondom de geboorte van de pups

Er zijn drie prachtig zoemende pups geboren!

album van geboorte

1 september 2010.

De eerste pup was zwaar voor Diva. Alleen het kopje werd geboren en Diva had geen echte persweeën. Zo'n 10 minuten later kwam de rest van de pup dan eindelijk. Maj heeft het leven er in geblazen. De eerste pup die zou moeilijk ter wereld gaan komen......we wisten het via dromen......vandaar dat Maj ook liever een dag eerder bij ons was. Ze wist dat ze bij de 1e geboorte nodig was. Die dag eerder zijn een paar dagen geworden. Het was super gezellig. Maj, je bent een kanjer !!! Hartstikke bedankt voor alles !!!

De eerste pup is geboren op onze leren bank terwijl Diva met haar bal in de bek de weeën op lag te vangen. Hoi, eindelijk gaat het nieuwe bankstel er dan van komen, haha. Deze eerste is om 5 over 8 geboren en is een reu. Hij heeft de naam Amanday gekregen wat "mooie dag" betekent. Want dat was het vandaag, 1 september, mooi, zonnig en 's ochtends vroeg geboren.

Om 9 uur begonnen de volgende weeën en iets voor half 10 werd pup 2 geboren in stuitligging en met 2 persweeén later pup 3. Beiden zijn teefjes. Deze krijgen de naam Anique (lieflijk) en Arlette (krijgshaftig) Pup 3 hielp pup 2 namelijk op de wereld te komen doordat die er zo snel achter zat. Pup 2 is onze "lichtgewicht" met 440 gram. De reu weegt 505 gram en de 2e teef 507 gram.

Ik denk dat ik een cd uit ga brengen met de meest prachtige liedjes die ze zingen. Wat een heerlijk geluid om naar te luisteren.

Wat een rijkdom, 3 gezonde puppen. Zien jullie me straks al lopen met 3 kleintjes overal achter me aan. Dat kan ik natuurlijk makkelijk doen met maar 3 puppen. Die hoeven niet altijd achter de hekjes van de puppyren.

foto
vlak na de geboorte van de eerste pup, nog op de bank.

foto
mooi gewicht!

foto
drie pups

foto
liggend op Diva's poot

foto

foto

foto
genieten, en heel trots zijn wij samen met Diva!