css button by Css3Menu.com

Het laatste nieuws!

Lees op deze pagina alles over het wel en wee van Des Quatre Montagnes, Diva en Amie.

Doorgaans houden we deze pagina aan per nestje. De oudere nieuwsverslagen vind je onder de menuitems van de nestjes apart.

Deze pagina is van het F-nestje


19 november, jawel de datum hadden we al maanden tevoren vastgelegd via datumprikker, en nu was het zover! Bij redelijk mooi weer hebben we met z'n allen een rondje roestelberg gedaan en natuurlijk zijn er weer veel foto's gemaakt: kijk maar!

17 november: hoera de D-tjes zijn vandaag 3 jaar!
d 3 jaar

5 november alle F-jes hebben een recente foto op hun pagina

1 november: najaarszomer op de roestelberg: album !

23 oktober: tis weer voorbij die mooie zomer ... maar we hebben altijd nog de fotos van Beau, Hailey, Bibiche, Leia, Rinke, Donja, Farly, Fauve, Fayot, Flair, Jazz, Boyka, Lola onder de map zomer2016 in hun albums.

22 oktober: ons Diva wordt vandaag maar liefst 9 jaar: dus felicitaties! Dank Emma en Bibiche! Natuurlijk zijn we leuke dingen gaan doen kijk maar in het album

emme

bibiche

10 oktober: Eclair (uit het E-nest van Diva) is drachtig. Wij feliciteren Eclair en Viking (en hun eigenaren) met hun aanstaand ouderschap!

28 september: Uitwaaien aan Zee: bezoekje aan Fauve in Ouddorp Album

6 september: wandelen op de roestelberg met Farly en Fayot Album

6 september: al weer een verjaardag, deze keer van onze B-tjes. Allen van harte gefeliciteerd, en tegelijk denken we terug aan Barouf...

b tjes

4 september: een wandeling met Kemba en San (en natuurlijk Diva en Amie...) album

1 september: jawel onze A-tjes zijn 6 jaar vandaag! Gefeliciteerd Aaron, Asja en Amie!
atjes 6 jaar

31 augustus: kijk weer bij Aaron, Asja, Beau, Hailey, Ziggy, Bibiche, Leia, Oshin, Diego, Rinke, Idor, Donja, Duc, Eclair, Emma, Farly, Fauve, Fayot, Flair, Jazz onder "augustus 2016" voor nieuwe foto's!

28 augustus: op zoek naar een nieuw wandelplekje: frederiksbossen bij Rijen Album

24 augustus: met trots kondigen wij de verloving van Amie met Blake vom Bernsteinauge aan

22 augustus: het mooie weer gaat beginnen, en bij Fayot scheen al de zon! Album

18 augustus wandeling met Jazz op de roestelberg album

14 augustus: wandeling in Dorst met Boyka en Raf Album

11 augustus: wij feliciteren onze "E tjes met hun 2e verjaardag!

e tjes
Emma<-- -->Eclair

10 augustus: tussen de buien door: wandeling met Duc bij de Roestelberg! Album

8 augustus: een wandeling met onze B-nest nakomeling Boyka, Raf en hun baasjes en natuurlijk Diva en Amie in Chaam: Album

1 augustus: zomerwwandelingen met Diva en Amie Album

15 juli wandeling met Eamon: Diva's broer bij de Roestelberg Een klein Album

3 juli wandelen met Emma in Chaam Album

26 juni wandelen met Fauve Album

25 juni wandelen met Diva en Amie in Plantloon Album

22 juni wandelen met Farly! Album

19 juni: in de tussentijd hebben we heel wat foto's ontvangen van: Noella, Idor, King, Djinn, Eclair, Farly, Fauve, Fayot, Flair, Jazz , Duc, Donja, Hailey,Diego, Manoj, Don en Arko

19 juni: Ja wij zijn weer terug: groot vakantiealbum!

30 april een bezoekje aan Jazz

26 april op visite bij Flair

14 april bezoekje bij Fayot

10 april het tweede bezoekje: bij Fauve!

3 april: het eerste bezoekje aan onze F-jes: Farly bijt de spits af!

2 april: de albums bijgewerkt van Beau,Noella Rinke Cenna, Idor, King, Djinn, Eclair, Emma, Farly, Fauve, Fayot, Flair en Jazz

15 maart: wat een rust thuis, dus maar eens met Duc naar de Roestelberg

25 februari: Hoera, wij feliciteren de C-tjes met hun 3e verjaardag! nog een paar leuke foto's van Lex gevonden van het C-nestje

c nest drie jaar

24 februari: tijd om de fotoalbums een bij te werken: nieuwe foto's bij Flair, Fayot, Fauve, Farly, Jazz, en Duc, Donja, Lola, Beau.

19 februari: Ellen volgt al het nieuws van de Pups, en wij wandelen het lege nestsyndroom weg in ons mooie achterland kijk maar in dit album . Binnenkort zetten we wat foto's op de pagina's van onze pups. Sommigen hebben een eigen pagina/blog! Deze staan dan vermeld op de pagina.

14 februari: bij de meesten bekend als Valentijn, bij ons de dag van het lege nest syndroom oefff pfff: ook de laatste twee zijn uitgevlogen, wat te zien is op de vertrekalbum. Vandaag maar eens lekker gewandeld met onze beide dames bij de Roestelberg in de enige sneeuw die we dit jaar gehad hebben... Hier is het laatste album. Volg de pups verder voortaan op hun "thuis"pagina. Alle abums zijn gegroepeerd op het f-nest.

Wij zijn verdrietig én blij dat de pups naar een goed tehuis vertrokken zijn. Verdrietig omdat we ze missen, blij omdat we weer een aantal mensen/gezinnen gelukkig hebben kunnen maken met een lieve Des Quatre Montagnes nakomeling.
Er komt nu even rust hier, tijd om onzelf weer te vinden en een beetje op te rapen = bij te slapen, te de-irriteren.

Alle mensen bedankt voor de ondersteuning, bevallingshulp, de drank, de taart, de koekjes, bonbonnetjes, gebakjes, bloemen, bollen"velden", de leuke en serieuze kaarten het schilderij (van Fauve) , de felicitaties, Mooie Kerst, Happy New Year, de hugs, kusjes, knuffels, de foto's, de filmpjes, het socialiseren, het mee-huilen en mee-lachen, de raad en daad, het mee-voelen, en wat zijn we nog vergeten doet ook mee... We hebben altijd de foto's nog, en het filmpje (nou, zeg maar film) gaat nog volgen als de PC het weer geheel doet.

Ook dank voor de puppypakketjes/cadeautjes van Carina, van Maj, van Saskia en Jeroen (van Diva's broer Eamon), van de dierenkliniek, Paul en Wijna, de ouders van Peter en Rhona, en van Nathalie en John (papa Eros).

En natuurlijk supermoeder Amie en supervader Eros, dé dekreu dit het weer voor elkaar gekregen heeft, met hulp van zijn baasjes Nathalie en John, die zelfs in hun vakantie Amie's lover bij ons thuis brachten (maar ook in Den Haag was het gezellig!)!

Wij wilden nog een nestje zonder zorgen (na het E-nest), en dat hebben we samen (=met jullie) mooi voor elkaar gekregen! Helaas moesten we Fidèle achterlaten, we denken nog veel aan hem.

Voorlopig is het even rust in onze Kennel Des Quatre Montagnes. We kijken nu eerst uit naar Eclair, en misschien Diego, onze nakomelingen, voor de volgende generaties, en misschien nog een 3e nestje met Amie maar dan over één jaar op zijn vroegst.

Speciaal dank aan Maj voor de hulp bij de bevalling, Carina voor de doorlopende ondersteuning én hulp bij de bevalling, Tonny en Xanta voor de hulp bij socialisatie, Joyce voor de openstelling van de Dio-winkel voor de socialisatiedag en het balletje, de dierenkliniek De Langstaat voor de begeleiding, en Diva.. die dit op afstand goedgemutst mee heeft doorgemaakt.

Wij ruimen de kraamkamer nu weer op, hij wordt zorgvuldig opgeslagen in onze garage. Voor een volgend gebruik?

Ellen en PEter
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13 februari: vandaag is Fayot vertrokken naar Rob en Anja. Weer meer stilte en dat merk je aan de twee overgebleven dames. In het vertrekalbum weer een extra afdeling. We zijn voor het laatst bij de verkeersweg geweest, en zo waar het is nog een beetje winter geworden. Het album van vandaag

12 februari: Het onvermijdelijke moment is gekomen: Foufou en Flair zijn naar hun nieuwe baasjes gegaan. Het wordt daarom al aardig stiller hier. Foufou gaat Jazz heten en gaat wonen bij Peter en Rhona, Flair gaat wonen bij Joop en Brenda. We richten hun pagina's ook in, en verwachten wat foto's ervoor. Onder de pupnamen een album van het vertrek. En natuurlijk vandaag ook een "gewoon" album .

11 februari: binnenkort gaan we verhuizen, dus is Carine afscheid komen nemen, hebben we nog een keertje langs de weg gelopen, en werden we weer in de gele stoel gezet. De baasjes gingen dan net zo lang zwaaien, met speeltjes klingelen, zelfs zelf piepen en roepen totdat we er mooi bij zaten. Dan kwam de filts en zijn we weer op de kiek gezet. Enfin toch weer een album

10 februari: keten, rust brengen, aan van alles knabbelen, bezoek, Diva's Speeltje in een boom, Diva en Amie in de tuin, we spelen wat af... Albumpje gewichtjes morgen.

9 februari: zou de lente beginnen? nou nee, wind en regen teisteren onze socialisatie vandaag. Dus hebben we geleerd in de regenplassen te lopen: leuk ... alleen hebben we geen laarsjes aan dus was het wel voetjes drogen met de zachte handdoek vandaag. Onze gewichtjes zijn bijgewerkt. In tegenstelling tot gisteren (toen waren we aan het keten) zaten we vandaag netjes stil op de weegschaal). Vandaag geen bezoek, dus heeft het baasje met blote voeten in onze ren gezeten. Hij kan net zo grommen als ons mam zijn we achter gekomen... Nou kijk maar weer in ons album!

8 februari: oei oei oei, er bestaan nog veel grotere beesten dan onze baasjes. Zijn we met de auto naar gaan kijken en ruiken! kijk maar in ons album (gewichtjes morgen weer...)

7 februari: vandaag een beetje bijkomen van gisteren, we hebben bezoek gehad van Moniek en Chloë en Marcel en Nathalie. Het was 10 graden dus zijn we ook nog even buiten geweest, want dat hebben we nodig: lekker dollen! Voor onze socialisatie zijn we naar de auto's op de grote weg gaan kijken. Mooi hoor! Enfin weer een album

6 februari: nou, wat een drukte vandaag. Eerst kregen we al vroeg eten, zowel van mama Amie als van het vrouwtje. Daarna moesten we even apart, want onze ren werd mooi schoon gemaakt. En toen kwamen al onze toekomstige baasjes tegelijk op bezoek! Samen met hen zijn we naar de dierenwinkel Dio geweest in Drunen. Het hele eind met de auto, was ook weer even wennen. Bij Dio hebben we de boel op stelten gezet hoor. We hebben allemaal een mooi tuigje aangemeten gekregen. Dat liep nog wat onwennig, vooral omdat de merkkaartjes er nog aan zaten... Daarna zijn we terug met de auto naar onze ren gegaan, en zijn we snel gaan slapen. Alle baasjes in spé hebben nog wat gedronken, en ons laat op de middag nog eens eten gegeven. Eten of schransen? Dat kunnen we snel hè! Daarna werd het weer rustig, want het vrouwtje en het baasje waren wel een beetje moe. Iedereen bedankt voor de leuke attenties (taart, bloemen, champagne, en alcoholvrije Cider (zag ik pas te laat, was wat geweest voor de chauffeurs onder ons..) enz.). Enfin en nu HET album! (gewichtjes werk ik morgen weer bij, we zijn gegroeid hoor)

5 februari album van ons, want we zijn weer eens op de kiek gegaan. Kun je zien wat een geworstel het portretteren is... 7 weken oud zijn we nu, kijk maar naar on ze fotos op onze eigen pagina's! Dus een uitstapje naar de grote weg gemaakt. Tja en Mees heeft ook nog naar ons gekeken. Leuk joh.

4 februari: nou ja allemaal regen vandaag, bah. Kunnen we weer niet buiten spelen, ... of toch. Tussen de buien door wat onwennig rondom de plasjes in de straat gelopen. Was een feestje! En weer wat bezoek met luxe bubbeltjes water. Genieten weer! enfin natuurlijk is eea op de kiek gezet in dit album

3 februari: vandaag zijn we voor het eerst voorzichtig aan het riempje in de straat geweest, en op bezoek bij een voor ons vreemde hond. Xanta was heel lief voor onze uitspattingen en wij zijn Tonny weer dankbaar voor de gastvrijheid. Enfin weer een album waarin natuurlijk weer ons bezoek van vandaag. We eten nu 4 x 75 gram vlees en groeien er goed op. We zijn allemaal boven de 5 kg!

2 februari: vanaf vandaag wordt het nieuws zo mogelijk tegen de avond bijgewerkt, en komen de evt avondfoto's morgen weer. Vandaag zijn we getest door een gezellige mevrouw. We deden het allemaal prima! Ravotten is ook ons devies, ennuh tenen dat is het helemaal. We krijgen nu 280 gram vlees per dag om lekker van te groeien. Klein album vandaag. gewichtjes dus morgen.

1 februari: de derde wintermaand is begonnen, nou het lijkt meer herfst. Wij zijn maar eens met de auto op stap geweest kijk maar in ons album

Vandaag kwam ons ter ore dat Boy, vader van ons C-nest, is ingeslapen. Wij wensen Lex en Joke sterkte met het verlies van deze heerlijke fantastische hond.

31 januari: even een rustige dag ook in verband met de entingen van afgelopen vrijdag. Een klein album vandaag Terwijl het baasje "singing in the rain" met Diva in het bos schalt, oefenen de pups met kleine speelgevechtjes om de macht.... Als het te hard gaat bemoeit Amie zich er mee! O ja het baasje heeft 90 nageltjes geknipt...

30 januari: we zijn vandaag 6 weken oud, de zevende week gaat in, en dus: portretjes maken. Nou van stilzitten of kijken naar het vogeltje hadden we nog geen kaas gegeten. Met veel frustratie van onze baasjes is het toch gelukt: er zijn weer nieuwe portretjes op onze pagina's, én de gewichtjes zijn ook weer bijgewerkt. Ook mooi nieuws van Eclair: de test op DM en Hypofysaire Dwerggroei gaven beide de waarde normaal! Een mooie uitslag waarmee we Eclair feliciteren. Diva heeft op de Roestelberg tenslotte alle zwemwater uitgeprobeerd. En dat was nogal wat door de heftige regens van vannacht en vandaag... Het Album!

29 januari: vandaag kwam er een vriendelijke man met een tas en iets in zijn oren, die ons overal betast en bekeken en beluisterd heeft, en uiteindelijk ons heeft voorzien van een chip waarmee we voortaan te herkennen zijn. Onze gegevens werden in een boekje geschreven. Jawel we waren allemaal gezond en mooi! dus werden we gefeliciteerd! Vanavond hebben nog lekker gestoeid, en we genieten nog steeds van ons vlees wat we van het vrouwtje krijgen. Erna spelen we met de vleesbakjes: leuk! Kijk ook deze keer in het album (Onze gewichtjes schrijft het baasje morgen weer op onze kaarten.)

28 januari: het baasje was op een cursus over honden, dus heeft vandaag Joop de foto's gemaakt, en natuurlijk het vrouwtje! Dank! Mooi leuk resultaat, lekker buiten geweest. We stoeien wat af, en onze tandjes zijn vlijm... enfin kijk maar weer in het album

27 januari: met de regen mochten we niet naar buiten, maar we hebben weer wel bezoek gehad. Ook is het bed van het baasje uit de woonkamer verdwenen. We krijgen nu een volle maaltijd vlees, maar ons mam geeft af en toe nog wel lekkere melk hoor, enfin klein album vandaag

26 januari, Mees was op bezoek, en heeft ook pupgeknuffeld, en nog meer bezoek, en we zijn weer buiten geweest, waarvan het baasje deze keer vooral filmpjes heeft gemaakt.... Dus vooral een binnen album

25 januari: baasje heeft een buitenren gemaakt en omdat het maar liefst 16 graden was mochten we voor het eerst in de de open lucht zijn. We noemen het mooie februarische dagen in januari... Enfin kijk in ons album voor al dat buitengedoe. Er na waren we overigens behoorlijk moe: lekker geslapen. Ennuh groeien doen we nog steeds!

24 januari: ook vandaag was het druk, en hebben we weer onze ontworming gehad. Nog geen worm gezien. We groeien als kool vandaag allemaal 4 kg, en natuurlijk weer een album. Speciaal bezoek van de baasjes van Eros.

23 januari: vandaag zijn we dan echt 5 weken oud! Ook vandaag weer veeeel bezoek. Gezellig huize "De Zoete Inval" enfin weer veel foto's van het vrouwtje in dit album

22 januari: opnieuw portretjes gemaakt 5 weken! Kijk maar weer op onze pagina's. Natuurlijk ook een album met alle bezoek dat we gehad hebben! We blijven speels, en de tandjes worden steeds scherper...

21 januari: het vlees wordt met smaak verorberd. Weer veel knuffelbezoek. Amie voedt nog steeds. pups dagen elkaar en moeder steeds meer uit: we noemen dat spelen. enfin album O ja eerste pup boven de 4 kg! (Fana!)

20 januari: eindeiljk de gewichtjes weer bijgewerkt... We groeien nog steeds steady! Vandaag weer veel bezoek, en de ren is grondig gereinigd. we "spelen" veel wat het baasje maar eens vastgelegd heeft in Album. Diva maakt steeds makkelijker kennis met de pups!

20 januari: de nieuwe site dus gevraagd om foto's van de nakomelingen. Geplaatst zijn foto's/albumfoto's bij: Beau, Hailey, Ziggy, Bibiche, Boyka, Leia, Idor, Xanta, Diego, Cenna, King, Donja, Duc, Eclair, Emma kijken maar.

19 januari: we hebben de ruimte gekregen, groeien nog goed! Albumpje tov gisteren (maar 90 fotos...)

18 januari: de laatste dag van het slapen bij de ren. Weer veel bezoek vandaag voor ons. Morgen krijgen we twee keer zoveel ruimte, enfin een groot album

17 januari: zondag dus weer veel bezoek, en jawel, naast onze moedermelk vandaag een heel klein beetje vlees geproefd: dat ging er in als ... Diva is met het baasje wezen wandelen in Leenderheide. Dus weer een album van vandaag.

16 januari: de natte sneeuw blijft hier niet liggen, maar het is wel kouder nu. De pups groeien nog steeds prima op de melk, maar de vleestijd begint er aan te komen. Vandaag weer veel bezoek (het is zaterdag) dus weer een mooi album! Ennuh .. we staan weer met onze nieuwe portretjes op de voorpagina!

15 januari: de gevechtjes nemen nu "echte" vormen aan kijk maar in ons album

15 januari: Eclair is volledig fokgeschikt verklaard, en heeft Hd-A en ED vrij als uitslagen! Gefeliciteerd, en we hopen over enige tijd de kleinkinderen van Diva te mogen knuffelen!

14 januari: druk dagje, want na een onrustige nacht waarbij de pups Ellen vooral wakker hielden is er overdag nogal wat bezoek geweest. En ja eerst de werpkist open, en even later maar meteen geheel weggehaald: dan kunnen we lekker klieren over de hele "wei" ! gegroeid zijn we ook weer, en Amie is lekker rustig met de pups en we hebben allemaal een nieuw halsbandje met strikje met ruitejs erop chic hè: kortom een heleboel foto's in het album vandaag

13 janauri: vandaag de baasjes van Eros op bezoek gehad. Lekker knuffelen! En... we mochten van het vrouwtje en ons mam uit de kist komen, want de grote ren is in elkaar gezet. Vinden we prima, want we slapen alleen nog voor het bed van het vrouwtje. Ook daar opent Amie af en toe haar melkbar. Klein albumpje vandaag

12 januari: vanavond ging Amie te keer, er was een spook in de tuin. Niets gevonden. De pups zijn goed gegroeid. de eerste is de 3 kg voorbij! zelfs het baasje begint te knuffelen. Het schot moet nu voor de uitgang die Fana heeft gevonden. en Oma is voor het eerst op bezoek geweest. (wie is Oma :)) Kortom weer een paar fototjes in het album.

11 januari: just another day. We missen David Bowie. De pups merken daar natuurlijk weinig van, groeien prima, de gevechtjes gaan door, speelgoed wordt geclaimed, kortom er is zoveel te zien bij de kist kijk maar in ons album O ja we staan hierboven nu op volgorde van geboorte... Vandaag ook het droeve bericht verwerkt dat Diva tweelingzusje Fame 8 januari is overleden. Wij wensen Wendy erg veel sterkte met het verlies, wetende dat ze veel van en met Fame geleerd heeft.

10 januari: portretjesdag vandaag: en heel veel bezoek met cadeautjes voor het vrouwtje. We beginnen al onze eerste gevechtjes tegen of met elkaar, zijn allemaal boven de 2 1/2 kg kortom ons album!

9 januari: oeff vandaag hebben we een pasta-tje op brrr. Het was tegen de wormen zei het vrouwtje... Nou vooruit dan. Gingen we aan de slinger ervan ... ennuh geen worm gezien... Ook onze nageltjes zijn weer gemanicuurd door het baasje. Ook veel bezoek van allerlei mensen die weer gefeliciteerd tegen het vrouwtje zeiden. Blijft zeker dagen jarig... Nou iedereen geniet daarvan dus... het album

8 januari: in het album nog een foto van onze Jorrit met ons kleinkind van gisteren, Het huis is stevig opgefleurd met alle bloemen die de jarige heeft gekregen. Ook hebben we weer bezoek gehad, San is voor het eerst bij ons een komen pupknuffelen. Wel een (steile-) wand lopen gezien? Ook groeien we nog steeds goed en heeft het baasje nu onze gewichten weer op onze pagina's bijgewerkt. Laat het weekend maar beginnen!

7 januari: het vrouwtje is vandaag jarig, dus allemaal felicitatielebbers en briefjes gekregen, en bezoek van de kinders/kleinkind toch een albumpje van onze groei want dat hebben we ook gedaan

6 januari: tja we zijn weer veel mooier geworden dus weer op de kiek! kijk maar op onze eigen pagina's en Maj en Ton op knuffelbezoek: albumpje

5 januari: drinken ... slapen ... drinken ... slapen ... drinken enzovoorts. We waggelen al door de kist, en horen en zien al goed (tenminste we reageren op alle omgevingsprikkels) genieten dus. Ook weer bezoek gehad, dus ... nou kijk maar in ons album

4 januari: allemaal hebben we de 2 kg mijlpaal gehaald. Diva en Amie zijn eens in de wijk gaan wandelen, en natuurlijk weer bezoek vandaag album

3 januari: we groeien gewoon door, en beginnen al te wandelen in de werpkist. De eerste tandjes zijn te voelen! Album van vandaag

2 januari: al weer een beetje groter, vandaag de portretjes gemaakt, oefff al een hele klus om ze er een beetje elegant op te krijgen: dus veel portretjes in het album

1 januari 2016: allemaal een mooi en honds 2016 toegewenst! We zijn weer prima gegroeid, album!

31 december: wij zijn oud en nieuw goed doorgekomen: groter album!

30 december: als 29 december dus een albumpje!

29 december: we groeien goed, maken veel lawaai, kortom weer een albumpje. JA er zijn oogjes open vandaag!

28 december nieuwe foto's in albums Eclair, Duc en Beau en een nieuw albumpje: zijn er al oogjes open?

27 december: nieuwe portretjes op onze pagina's en een nieuw album van vandaag!

26 december: we groeien nog steeds, zelfs op de warmste kerstdag ooit. Albumpje

25 december: vrolijk of zalig Kerstfeest: wij in een albumpje waarin Diva een duik neemt....

24 december: allemaal weer gegroeid, tussen de 60 en 140 gram! en een albumpje!

23 december, maar eens een eerste albumpje van het nestje gemaakt! Veel kijkplezier!

22 december: het is een rustige dag geweest, we horen het klokken van de pups de hele dag door en Amie verzorgt ze goed. Ze zijn allemaal heel goed gegroeid, kijk maar op hun pagina's.

21 december: wij zijn weer wat tot rust gekomen na de langdurende zware bevalling die 12 uur heeft geduurd. We zijn heel trots op Amie die er alle tijd heel rustig onder is gebleven!

Wat zijn we ontzettend dankbaar dat Maj van kennel Angel of Wassenaer (link: http://www.angelofwassenaer.nl/Welkom.html) ons weer heeft geholpen, een ongelooflijke kanjer. Ook zo'n bewondering hoe kalm zij steeds is gebleven, hoe moeilijk het ook ging.
Ook ongelooflijk veel dank dat Carina (baasje van onze nakomeling Eclair) er bij wilde zijn! Dankbaar dat zij zich heeft ontfermd over Fidèle, het pupje dat we hebben moeten afgeven. Het pupje dat zij nog even alle liefde heeft meegegeven.

Samen met John en Nathalie hebben we geproost op het mooie nestje
maj f nest

f nest proost

f f

19 december: Amie heeft 6 pups gekregen, waarvan we er één hebben moeten laten inslapen. Amie en haar 5 pups maken het verder uitstekend. De updates op de diverse puppagina's volgen nog!

f

19 december: de bevalling is begonnen!

27 november: Amie groeit nog steeds door en loopt gezellig mee in het (modder)bos, eet een beetje meer dan anders kortom alles gaat het bekende gangetje. Weer een drachtfoto: Kijk op de Drachtpagina

24 november 2015: Amie is ongeveer 5 weken onderweg! Kijk op de Drachtpagina

Hoera de D-tjes zijn 2 jaar Gefeliciteerd allemaal, en kijk maar eens naar de foto's onder [september 2015] in hun albums
d 2 jaar

eros

Twee mooie kaarten ontvangen van (links) Carina en (rechts) Maj

Met dank namens de twee kanjers

 

 

 

amie

 

11 november: wij zijn heeel blij! De echo heeft uitgewezen dat Amie DRACHTIG is! zie drachtpagina !

23 oktober: Amie is voor de vierde keer gedekt door Eros zie F-nest

22 oktober: de F-jes en dus DIVA gefeliciteerd met hun 8e verjaardag!

diva 8 jaar

17 oktober: Druk dagje: vandaag heeft mama en oma Diva met een boel nakomelingen gewandeld in Giersbergen Album én Amie is gedekt door Eros