css button by Css3Menu.com

Nieuws B-nest na het uitvliegen
Een tussenliggende periode: het c-nest heeft even geduurd. periode van november 2011 tot september 2012

19 september: weer wat extra foto's bij Leia, en Amie's aankeuringsrapporten zijn geplaatst!

14 september: wat extra foto's in Ziggy's Album, en ook zijn verjaardagsfoto in het overzicht hieronder

Enkele foto's van het verjaardag vieren: ook in de desbetreffende albums geplaatst:

a Hailey
a Boyka
a Ziggy
a Barouf
a

Leia

 

a

Lola

a Bibiche
a Beau
weer allemaal gefeliciteerd met en voor elkaar  

Op verzoek is er een nieuwe pagina toegevoegd: onze werpkist, waarin verteld wordt hoe wij deze gebouwd hebben!

Bij sommige browsers worden zogenaamde popupvensters in onze oorspronkelijke tekst gezet met een schijnlink. Alhoewel volledig onschuldig, gebeurt dit wel absoluut zonder onze maar ook zonder uw toestemming! Waarschijnlijk tijdens het ophalen van de pagina in uw PC worden deze tijdelijk "ingebouwd". Deze schijnlinken zijn onderstreept. Als onderscheid: wij gebruiken geen onderstreping om een link aan te geven! Uiteraard is de veroorzaker verantwoordelijk voor de inhoud van de popups: wij raden aan er niet op in te gaan, en een klacht in te dienen bij de veroorzaker. Het fenomeen is gemeld bij Microsoft Explorer, en zal wel afgevangen gaan worden door uw virusscanner.

6 september 2012

Gefeliciteerd met jullie eerste verjaardag!

een jaar

3 september: weer een paar mooie foto's bij Leia: kijk in het album, en Eamon heeft zijn nakomelingen op bezoek gehad!

1 september 2012

Amie
Aaron
Asja
   

a

29 augustus: in het album van Beau een nieuwe foto, en wat gegevens van zijn Camping La Plaine!

26 augustus: nieuwe foto's in de albums bij Boyka en Hailey. en een wandeling met het Vijfspan!

24 augustus: twee nieuwe fokkers op de linkenpagina: Monique en Anca

22 augustus nieuwe foto's van Ziggy in Frankrijk

21 augustus nieuwe foto's van Asja op haar pagina, en in het album van Bibiche!

17 augusuts nieuws van Hailey en Beau in hun albums!

13 augustus nog wat foto's van onze avontuurtjes

11 augustus weer 2 dagen in zwitserland: album

9 augustus: Weer een album van onze avonturen in de bergen!

5 augustus: Diva en Amie op vakantie: kijk eens in ons album van onze zwitserse avonturen!

25 juli: nieuws van Wodan, op zijn vakantiestek: kijk maar in zijn album!

23 juli: gisteren is Amie aangekeurd voor de fokgeschiktheid en geschikt verklaard. Samen met een aantal andere ODH's in Hoorn. Als bijlage een album

16 juli: met gepaste trots mogen wij de verloving tussen Diva en Boy aankondigen! Vandaag hebben zij nader kennis met elkaar gemaakt. Met dank voor de extra foto's van Lex en Joke kunnen jullie meegenieten van ons bezoek in dit album. De volgende loopsheid van Diva verwachten wij in November, en bij een geslaagde dekking hebben wij begin 2013 weer een nestje! Ons C-nest.

Hieronder een foto van de de Heer en Dame

a

15 juli de day after: oftewel wij zijn wezen kijken waar al het water is gebleven. Diva en Amie hebben het gevonden! kijk maar in het album

14 juli de wandeling. En ja hoor het was weer heel gezellig, natte regen, druk, mooie en lieve hondjes, mooie omgeving, geen schapen te zien, veel denneappels, lekkere koffie of biertje, veel geklets, grote groepsfoto, en dus een album !

14 juli ook enkele foto's van Bibiche

12 juli: op Leia's pagina zijn een paar collages van Chloë geplaatst, leuk om naar te kijken!

Na een paar dagen testen is de site weer vernieuwd: hij staat bij de brede monitoren nu standaard in het midden! De inhoud is hetzelfde gebleven hoor. Nog steeds zijn alle pagina's vanaf de startpagina bereikbaar alsmede van alle andere pagina's! Dat scheelt veel tijd bij het surfen. Kijken of we dit vol kunnen houden als we ons C-nest krijgen... Voorlopig gaan we eerst de zomer vieren, nou ja zomer... Met allereerst een wandeling a.s. zaterdag!

a

komen jullie ook genieten? Vandaag zag het er zo uit:

a

27 juni weer een albumpje van de zomer die maar niet wil komen. En nog foto's van ons tweede bezoek bij Boyka en de tomaten...

27 juni kregen we weer wat foto's van Boyka om met jullie te delen Boyka op de Veluwe in Boyka's Album

26 juni: Als u wat haperingen hebt bemerkt in het uitlezen van onze site: hij is geheel opnieuw geupload zodat we weer wat ruimte hebben gekregen voor (nieuwe) foto's. De meeste albums staan nu onder picasa, en we hebben een you-tube kanaal geopend voor filmpjes. Onder de banner zijn nu de meeste items geplaatst, zodat we weer ruimte krijgen voor een nieuwe nestpagina. Vindt u fouten stuur dan een mailtje naar Ellen.

Enkele nieuwe foto's bij Leia

24 juni: een bezoekje gebracht aan Maj's f-jes! Kijk ook bij op bezoek bij een nieuwe pagina. Nieuwe foto's bij Wodan en Leia

20 juni: morgen weer de langste dag van dit jaar, maar zomer??? ho maar. Het begint te vorderen met de nieuwe webiste, die overigens niet al te veel zal veranderen. Wel gaan we Picasa gebruiken voor de fotoalbums, en het uploaden van zoveel foto's kost even. Inmiddels hebben we foto's ontvangen van Lola (met haar nieuwe maatjes) en van Bibiche. Kijk maar in hun albums!

15 juni: joepie de kap mag er weer af: Amie's wond is mooi genezen, en de verwijderde knobbels waren onschuldige cystes van haarfollikels. Vreemd om zo tegen dat (on)ding aan te kijken. Ik was er al een beetje aan gewend... dag kap!

a

8 juni: een bijzoner weekje: Amie is in de lappenmand: de twee knobbels zijn van haar kop verwijderd. Het is toch een behoorlijke wond gebleven, en met de kap op is ze een beetje aan verwennen toe...

a

het gaat overigens wel GOED met haar hoor.

3 juni: singing in the rain: onze wandeling met de DHCN in Chaam

2 juni: nog meer nieuws: Amie is DM-vrij! Net als Diva krijgen haar nakomelingen geen (op erfelijke afwijking) gebaseerde Degeneratieve Myelopathie (vergelijkbaar met MS voor mensen)

1 juni: Ja het is even stil geweest, maar bijwerken met één goed oog lukte niet helemaal... Bovendien bleek er geen ruimte meer te zijn bij onze provider om extra foto's toe te voegen naast de ongeveer 25.000 die er al staan. Tijd om alles weer eens opnieuw op te zetten. Dat gaat nog wel even duren. Intussen wat ruimte gemaakt om hetvolgende nieuws niet aan iedereen te onthouden! Allereerst WATERPRET van Amie en samen met Hailey, en weer nieuwe fotos bij Hailey, Bibiche, en Leia. Tenslotte heeft Beau bezoek gehad in Frankrijk!

22 mei: twee foto's vam Wodan toegevoegd!

20 mei: Amie doet mee met de grote DHCN show in Holten (voor een vierde plaats met de uitslag "Uitmuntend", en een eerste plaats) kijk maar in het album. nieuwe foto bij Leia

18 mei: Ziggy wandelt bij ons in de buurt, en nog een aantal foto's van vorige wandelingen in zijn album!

17 mei: Leia is aan het oefenen! (voor de show?)

15 mei: weer enkele foto's in Boyka's Album Aan het album van het wandelen zijn vooraan nog wat foto's toegevoegd: kijk maar in het album!

14 mei: weer eens als vanouds gewandeld op deze moederdag: Amie heeft iets bijzonders in Petto voor haar moeder! kijk maar in het album!

12 mei: inmiddels wezen pupknuffelen bij petemoei Aiki's f-nest: heel veel deja vu gevoelens bij onderstaande foto's (tov ons b-nestje!)

aa

a

Moeder en kinderen een hele gezonde toekomst toegewenst!

9 mei: nieuwe foto's bij Bibiche

6 mei: nieuwe foto's bij Hailey: ze zwemt! En een nieuwe foto bij Lola!

5 mei: Diva en amie wandelen mee in Austerlitz!

3 mei: twee nieuwe aanvullingen van het album bij Hailey, en Beau (heeft zijn camping gevonden),en een nieuwe fokker is toegevoegd: van Ingha's erf bij de linken

16 april t/m 3 mei: Diva en Amie in de Bergen!

11 april: weer extra foto's van Bibiche, en er is een nieuwe fokker (Paulina) toegevoegd bij de linken

8 april: wandelen met Diva en amie met Pasen

7 april:

Verslag DHCN wandeling Kaatsheuvelse IJsbaan 7 april 2012 en ons uitgebreid album
Het was dan wel niet zonnig maar het is wel droog gebleven tijdens de gehele wandeling. Ook de temperatuur was goed.
Eigenlijk bij uitstek goed weer voor onze ODH's met hun geweldige vachten.
Extra leuk voor ons dat er 5 nakomelingen uit ons B-nest aanwezig waren. Bibiche, Hailey, Lola, Boyka en Ziggy.
Lola is samen met Storm bij het water gebleven. Zij hebben een rondje om het ven gelopen. Storm heeft zich daarna nog bij de groep aangesloten en Lola is naar huis gegaan.
Ook waren er weer veel engeltjes aanwezig. Natuurlijk allemaal herkenbaar aan hun gekleurde zakdoek. Met nog een extra rode zakdoek van Belle-Hailey.
Van AnneMarie liepen er ook nog 3 nakomelingen mee. Deze keer liep ook Johan van kennel Dorpzicht mee met dochter Romée en Kyra. Voor hun was het de eerste keer en het is ze goed bevallen dus ik denk dat we hun vaker zullen mogen begroeten. Leuk dat "de familie" steeds groter wordt.
De jongste deelnemer van vandaag was Ayka. Die mocht meestentijds in de luxe mobiel rijden. Wat een heerlijk vrij hondje is dit.
Op de grote zandvlakte hebben we weer de groepsfoto gemaakt. Het is haast onbegonnen werk om nog iedereen tesamen op de foto te krijgen. Dus maar een halve cirkel gemaakt. Helaas staat niet iedereen even duidelijk op deze foto's.
Daarna trokken we weer verder om uiteindelijk terecht te komen bij restaurant Duinlust.
Dat onze vereniging zo groeit was ook opgevallen bij restaurant Duinlust. Hier komen we al van begin af aan en zoals de eigenaar opmerkte vond hij het leuk om ons zo te zien groeien.

5 april: we hebben een nieuwe wat smallere banner boven aan de pagina: met dank aan Maj voor het mooie knutselwerk! Ook de link banner van Des Quatre Montagnes is op de standaardmaat gebracht.

4 april: de mooiste foto uit de serie bij Hailey hadden we vergeten: alsnog toegevoegd!

3 april: op bezoek bij Barouf!

1 april: zonder grappen en grollen: nieuwe foto's van Hailey en Lola. Diva en Amie zijn op zoek gegaan naar een nieuw wandelgebied. In Dorst.

31 maart: wij waren op bezoek bij Ziggy kijk in het album!

31 maart: Beau in het buitenland kijk in het album!

27 maart: album van Leia

25 maart: een nieuw album bij Hailey.

24 maart: nieuwe fotos van Wodan

22 maart: nieuwe foto's van Asja en ons lentealbum Geniet!

14 maart: een bezoekje aan Lola! Het gaat weer beter met haar!

14 maart ook foto's van Boyka

13 maart ook wandelfotos van Bibiche

12 maart ook Leia heeft 4 foto's toegevoegd bij haar album

11 maart nakomelingendag bij de Kaatsheuvelse Ijsbaan. Een album met ruim 300 foto's,

Wat een weertje: het was gewoon de eerste lentedag van het jaar! Na enige tijd waren alle deelnemers bij het eerste ven. De meeste hondjes waren nog wat voorzichtig bij het water. maar spelen werd er al snel veel gedaan. Ook de baasjes zagen elkaar weer eens terug een paar maanden na de socialisatiedag. Als laatste kwam papa Arko erbij, en kon de stoet gaan wandelen. Wel bijzonder zoveel ODH's bij elkaar, en van de andere wandelaars kregen we regelmatig te horen dat er kennelijk een club aanwezig was, en heel veel opmerkingen over de mooie honden die er rondliepen. Mooi dat menigeen al achter stokken aangaat, of met de kinderen speelt, of met de nestgenoten op stap gaat. Ook lieveheersbeestjes werden gekoesterd, en het zoeken naar de grote dennenappels was zowel voor de honden als voor Lieke een doel. Aangekomen bij het zanddeel gingen we allemaal op de foto. Mooi op een rijtje, maar het woordje "cheese" moet nog worden uitgevonden. De weg loopt verder door het bos, en voor Lola was het toch net wat te lang. (p.s. het gaat weer prima met haar hoor). Daarna neerstrijken op het terras voor een drankje, en sommigen een hapje. We sluiten een supergezellige en prima verlopen bijeenkomst af. Wordt herhaald!

a

en een nieuw album bij Hailey.

10 maart twee foto's van Lola

6 maart weer nieuwe foto's van Ziggy!

4 maart: Diva en Amie hebben meegewandeld met ons van Katwijk naar Noordwijk vv. Album met ruim, 500 foto's

3 maart: nieuwe foto's bij Bibiche

1 maart was het baasje jarig

schrikkeldag: een nieuwe pagina in het album van Hailey!

27 februari: een paar fototjes van de grote Leia!

20 februari: een paar nieuwe albums van Diva en Amie samen. Kijk maar eens als je wat tijd over hebt!

19 februari: weer een heleboel foto's van Hailey!

12 februari: wij zijn weer op bezoek geweest door het barre weer naar Beau. Kijk maar in het album!

11 februari: nieuwe fotos bij Hailey. In haar album in de sneeuw!

8 februari: wat nieuwe foto's bij Barouf, en een nieuwe link van Toby (ook op linken pagina)

5 februari: nieuwe fotos bij Hailey Boyka en Lola ! En het grote album van de wandeling bij Leenderheide, waar we Arko, Ushi, Aaron ook weer ontmoetten.

4 februari: koning winter is in het land Diva en Amie genieten mee. Nieuwe fotos bij Leia en Beau en Bibiche

29 januari: meteen maar nog een ver bezoek: wij zijn bij Leia op bezoek geweest! kijk maar in haar Album

28 januari: voor het eerst wat verder weg op bezoek en wel bij Wodan! Kijk maar in het album.

27 januari: weer een nieuwe set foto's bij Beau. En een nieuw Album bij Aaron!

25 januari: nieuwe foto's van Boyka. Wat worden we al groot hè!

24 januari: wij weer aan de wandel in ons bos: wordt het nog winter dit jaar? Nieuwe foto's van Bibiche en Leia!

15 januari: nieuwe fotos bij Hailey, en aan album van het bezoek aan Boyka

We vonden een nieuwe onafhankelijke site: Doggies.nl waar een groot aantal fokkers, maar ook losloopgebieden op staan.

14 januari: Weer nieuwe foto's bij Ziggy, en een album van het bezoek aan Bibiche

11 januari: Amie is met het vrouwtje geslaagd voor haar GH2!

10 januari: Weer wat nieuwe foto's van Beau en Wodan in het album. Ellen knapt weer op, hieronder twee fotootjes van haar wandeling met Yvonne, die Diva en Amie mee kwam uitlaten.

a

a

8 januari: wij zijn op bezoek geweest bij Lola. Vanaf heden een nieuwe pagina "op bezoek bij..." waar we de albums op plaatsen!

7 januari: het is feest hier: het vrouwtje is jarig!

aa

6 januari: weer nieuwe fotos van Beau en Wodan!

1 januari:

Allereerst: een gelukkig gezond en mooi 2012 voor iedereen! Er zijn weer wat nieuwe foto's bij Barouf, Bibiche en Boyka!

30 december: foto's van Leia!

28 december: weer wat nieuwe fotos van Hailey, Beau, en Wodan! De achtergrond is nog donkerder gemaakt voor de leesbaarheid (bevalt dat echt beter?), en in verband met het herplaatsingsverzoek van Bravoure is er een nieuwe pagina toegevoegd aan de site: Herplaatsing? Lees daar meer over het wel en wee van haar.

Bij onze collega Alma zijn onverwachts toch zwarte en zwart-bruine pups geboren: interesse? Klik hier voor meer informatie

24 december, kerstavond nog wat extra foto's van Jilly en Hailey in hun albums! voor iedereen een mooi kerstfeest!

aaa

21 t/m 23 december: weer foto's van Bibiche (bij ons op bezoek) en Barouf

19 en 20 december: weer wat extra foto's van Hailey, Lola, en Wodan

14 december: oei, de website was helemaal vol met alle foto's en berichten: er zijn wat extra Gb's aangevraagd bij de provider en nu kon ik weer nieuwe fotos toevoegen. Beau , Wodan , en Ziggy hebben nieuwe fotos in hun albums, en weer een combi album met wat foto's van Diva en amie, en foto's van ons eerste nakomelingen bezoek: bij Hailey!

9 december: weer wat extra foto's in de albums bij Leia, Jilly, en Boyka

6 december: weer nieuwe foto's bij Bibiche en Hailey en Ziggy in hun albums!

2 december: wij weer terug van een paar daagjes Witteveen (Drenthe) te zien in dit album Tevens wat nieuwe foto's in de albums van Wodan, Leia, en Jilly.

26 november nieuwe foto's bij Hailey en nog even meewandelen met Diva en Amie? Vorige week is Bibiche op bezoek geweest kijk maar!

24 november: nieuwe foto's van Asja! Aanvullingen op de albums van Beau en Barouf

20 november: vandaag showdag van de DHCN: Foto's Amie volgen nog. Ook is de grafiek van Marcel en Nathalie van de groei van onze pups beschikbaar. Enkele nieuwe foto's bij de pagina's van het b-nest

19 november: alle b-tjes hebben nu een eigen album op hun pagina. Daarin kunnen de foto's op originele grootte worden bekeken.

18 november: wat foto's van Boyka en Beau en Bibiche erbij. Binnenkort krijgen de B-pups eigen albums op hun pagina!

14 november: wat nieuwe fotos op de pagina van Bibiche Wodan en Aaron!

13 november: weer eens een grote wandeling door Ellen georganiseerd voor de DHCN: geniet van de foto's in dit album

12 november: weer nieuwe foto's van Lola en de eerste fotos van Jilly!

8 november: wat nieuwe foto's van Bibiche Wodan , en Leia geplaatst op hun pagina.

7 november: bij verschillende pups zijn foto's geplaatst vanuit hun thuis. Kijk maar eens rond op de pagina's met hun nieuwe namen.

6 november: vanavond om 18.15 uur is Ellen's vader na een lang ziekbed overleden.