css button by Css3Menu.com

Nieuwsverslag C-nestje

In de aanloop naar en tijdens het C-nestje hielden we het onderstaand verslag bij

september 2012 tot juni 2013 (c-nestje)

Filmpje van de eerste dekking: bijna 4 miljoen views

 

 

6 juni: eindelijk hebben we de foto's van de vakantie in zwitserland uitgezocht: geniet mee met onze dames van dit album: album en er staan al enkele dagen een aantal extra foto's in het album van Xanta

4 juni: eindelijk tijd om de foto's van de show bij elkaar te zoeken: hier zijn ze: album

1 juni: foto's van Diego en Hailey. Morgen de DHCN show, we hopen dan jullie weer te zien!

30 mei: nieuwe foto van Leia, Rinke, Manoj, Cenna en Noëlla (samen met Manoj en Rinke) Ook een nieuwe link bij Noëlla

17 mei: nieuwe foto's in het album van Idor, en kopfoto's bij de nestplanning van Amie en Eros

16 mei: een nieuwe link bij Cenna en een nieuw albumonderdeel bij Diego

14 mei: nieuwe foto's bij Xanta, Noëlla, Idor. Vanwege onze keuze voor de dekreu Eros voor Amie zijn foto's toegevoegd op nestplanning en aanmelding

7 mei: weer nieuwe foto's van Idor Leia (van de b-tjes) en Noëlla in hun albums. Omze eekhoorn heeft zich weer laten zien! album

4 en 5 mei: eens "rustig" wandelen met de Dames op watervrije plekken ivm de beschermingspipetjes tegen teken e.d. Gelukkig hebben we hier de zandverstuivingen: zo droog als gort... Natuurlijk weer veel nieuwe foto's en linken gekregen. Kijk op de pagina's van Manoj, Noëlla, Cenna

album

3 mei: jawel gisteren een dagje rust hier vanwege ons 10 jarig huwelijk: lekker met de twee hondjes wezen wandelen in Chaam en uit eten met de familie. Er komen nog steeds foto's binnen die we natuurlijk weer toevoegen aan de albums van de verschillende hondjes. Ook krijgen we veel linken naar albums van jullie zelf: die staan voortaan op de site met album Zoek maar weer bij Cenna, Xanta en Diego en Rinke. O, ja en de pagina van Leia is ook wat bijgewerkt: Kerst is immers al lang voorbij...

29 april: foto van Idor in een album op zijn pagina, nieuwe fotos van Manoj

28 april: de foto's "stromen" binnen: een extra album bij Cenna (link) en losse foto's die we op de naampagina's zetten.

27 april: het afscheidsalbum is nu voltooid: met tekst en de tussentijdse momenten. Op de naampagina's zijn nu ook de eigen albums geplaatst, voor zover er foto's zijn ingestuurd! Veel kijkplezier.

26 april: even aan het werk geweest dus weinig nieuws tot vandaag. Dat gaan we goedmaken: de pagina's van de C-tjes worden ingevuld met de foto's die we ontvangen hebben, met de linken van albums en onze eigen albums. Lex en Joke hebben een link gestuurd van foto's nog in onze tuin. Tom en Herma sturen deze link van de gezellige middag en ook nog deze link van Rinke. Klik op onderstaande foto voor meer (afscheids-)plaatjes!

album

23 april: vandag de laatste twee: het wordt ineens erg leeg hier... Chérie heet voortaan Rinke en Chouette voortaan Cenna Nog een link van een album gekregen van Jolanda en Richard

22 april: de volgende twee zijn vertrokken: Charmeur heet voortaan Diego en Cartouche heet voortaan Noëlla

21 april: de eerste drie zijn vandaag uitgevlogen: Copain gaat verder als Idor, Clochard gaat verder als Manoj, en Caresse heet vanaf nu Xanta. Afscheid nemen was niet makkelijk. Ze maken het inmiddels alledrie goed in hun nieuwe thuis. Van alle hondjes zijn er nu eigen pagina's op deze website. Ook zijn de laatste portretjes op de naampagina's geplaatst. Verder zijn er weer veel foto's gemaakt, met name van het afscheid. We zullen later deze in albumvorm plaatsen. Van Manoj zijn de eerste fototjes zo lang al op de pagina geplaatst! Tot slot rusten onze dames een beetje uit:

album

20 april: samen socialisatiedagalbumhet eerste album met een klein filmpje. Ook de foto's van Tom en Herma. De foto's van Joke zijn van het spelen in de tuin.

18 en 19 april: we laten ze wennen aan alle soorten verkeer, er wordt volop gespeeld in de tuin, Amie speelt veel met de puppen, kortom weer een heleboel foto's in:album

17 april: vooral veel socialisaties toegepast: bij het dierenparkje, contact met het verkeer, met het paard van Willeke kijk maar in het album

16 april: vandaag op bezoek bij Trix met de puppen. kijk maar in het albumWij danken Tonny voor alle hulp!

15 april: een linkje van Tom en Herma naar hun fotoalbum en een eigen albumalbum waarin inmiddels ook onze bench bij de puppen is verschenen!

14 april: boven de 20 graden! wat een weertje, en weer veel bezoek vandaag en weer wat socialisatie elementen meegenomen. enfin een album en portretjes "7 weken" toegevoegd op de naampagina's

12 april: Even wachten met de lente, veel regen, dus tijd om het terras schoon te spuiten, en daarna 13 april: jawel, in de loop van de middag was het weer eindelijk zo mooi dat we naar buiten mochten! Dat was genieten! enfin kijk maar in de het album van 12 april albumen van 13 april album.

11 april: slechts een klein albummaar wij zijn wel voorbereid op de lente! de tuinkamer is in gereedheid gebracht!

10 april: wat een weelde, we zagen twee reeen en een pad op ons pad enfin geniet maar weer mee in ons album avn de beweeglijke puppen album (die nog steeds prima groeien)

9 april: weer portretjes geplaatst op de naampagina's!

8 april: de Dierenarts op bezoek voor de eerste enting en het chippen van de pups: alle pups zijn heel gezond, en zijn gechipt. Kijk maar in het album

album

7 april: baasje was wandelen met Amie in Katwijk, nieuwe foto's bij Hailey in het album. Puppen zijn weer goed gegroeid! Lex en Joke waren op bezoek.

6 april: joepie weekend. Vandaag met Amie wezen trainen, en Diva geeft nog steeds af en toe een voeding. Veel bezoek natuurlijk, dus liggen de puppen nu voldaan eindelijk te slapen. Want spelen dat ze doen... enfin kijk maar weer in het album . Tevens nieuwe groeitabellen door Marcel gemaakt bij het c-nest Ook Lex en joke hebben nog mooie fotos op het web: album1, album2.

5 april, al weer drie dagen voorbij, en alle puppen groeien nog steeds "als" kool en gaan al naar de 5 kg. Inmiddels weer ontwormd volgens schema en natuurlijk kunnen we het niet laten om foto's te maken: nieuw album Diva voedt af en toe nog steeds de puppen, maar ze doen het fantastisch op de AHV. We wandelen weer "normaal" met de dames. Amie heeft een boskat gevonden in het bos, en we zien aan haar gedrag al op grote afstand dat het beestje in de buurt is. Ook zijn de nageltjes weer geknipt. Kortom, het is een druk leven hier.

2 april: twee albums: 1 april album en 2 april album veel kijkplezier!

31 maart: het volgende album We hebben op deze eerst paasdag eens een goed stuk kunnen wandelen met de dames. Zelfs de reeen weer eens dichtbij kunnen zien. Veel puppybezoek gehad, en alles dartelt heerlijk rond. Ze zijn nu 5 weken oud dus weer portretjes op de naampagina's, en de gewichtjes bijgewerkt. Wodan heeft ons een serie nieuwe foto's gestuurd.

30 maart: tijd voor een nieuw album pje. Buiten sneeuwt het, binnen is het lente: de puppen dartelen en springen door de ren, blij met alle bezoek wat ze weer geknuffeld heeft. En ze groeien nog steeds goed. Chouette is de grote buitenwereld gaan verkennen (ontsnapt uit de ren)

29 maart: wat zijn ze al groot, vandaag groeien enkele meer dan 200 gram. Het vlees slaat dus aan. Kijk maar op de naampagina voor de nieuwe portretjes.

28 maart: na enkele drukke dagen op het werk weer tijd om de albumpjes te plaatsen. De puppen eten inmiddels voor de helft van hun voeding vlees, zijn constant met elkaar aan het spelen, en als het hardhandig wordt dan grijpt Diva in. Ook Amie kan rustig in de pupruimte komen, en gaat dan meehelpen met de opvoeding! 's Nachts geeft Diva doorgaans nog maar een keer een voeding. Door ons bezoek worden er ook veel foto's gemaakt dus hieronder wat linken van de fotografen!

album

 

fotoalbum van

Marcel en Nathalie

 

25 maart: vandaag een beetje rust voor het baasje: weinig foto's gemaakt, en "gewoon" gewerkt. wel twee foto's van Milan met Diva! geniet mee.

album

album

24 maart: weer een album album. We hebben de ren uitgebreid, door het bed definitief op te ruimen. bezoekje van Astrid Appie en Milan. De kist is nu ook open zodat de pups vrij kunnen bewegen. Diva corrigeert de pups als ze te fel "spelen" met elkaar. Het eekhoorntje is weer gesignaleerd in de tuin, op "jacht" naar de pinda's van Jolanda en Richard. O ja, en nieuwe portretjes op de naampagina's! Ook Lex en Joke maken mooie foto's

23 maart: weekend! Om te beginnen nog een mooi album gemaakt door Frans En Tries. En gisteren hebben de puppen voor het eerst een klein beetje vlees geproefd. Lekker! kijk maar mee albumVandaag zijn ze voor de tweede keer ontwormd. Gisteren waren Jolanda en Richard, en vandaag Lex en Joke op bezoek. Amie is vandaag op training geweest. De trainster vond haar een fantastisch lief hondje!

22 maart: weer even rust. De puppen groeien nog steeds door, maar als ik Diva haar (vlees)maaltijd tussen de poten geef, komen ze erop af. Diva Jaagt ze dan nog wel weg, maar we zitten niet ver meer van bij gaan voeren. Ook vandaag weer een album!

20 maart: we hebben Frans en Patricia, en Corina en Fred, en Tonny met Sander op bezoek gehad: geniet maar mee in het album van de afgelopen twee dagen.album. De puppen lopen nu allemaal als een tierelier. We hebben de ren nu uitgebreid tot tegen het bed, want alle puppen klimmen zonder problemen uit de kist. Ook op stofzuigen reageren ze nu, alsof ze het gewend zijn. Voor het voeden roep ik "puppies" en ja hoor: ook daarop reageren ze met het uit de kist klimmen! Het worden nu echt hondjes, met grauwen grommen en blaffen, maar ook plassen ze tijdens het voeden netjes op de kranten. En Diva vindt het allemaal prima, en gaat nu ook weer graag mee wandelen. Amie mag steeds dichterbij komen, maar we zijn nog wel voorzichtig. Tijdens de bezoekjes worden er veel fotos gemaakt, dus kijk ook in het album van Maj..

18 maart: vandaag twee bezoekjes: Lex en Joke en Marcel en Nathalie: nieuwe portretjes gemaakt te zien op de naampagina's: het worden nu echt hondjes! Verder een nieuw albumje. Ook mooie foto's van Lex

17 maart: zondag bezoekdag, Ton en Maj zijn hier wezen helpen met de nageltjes, Diva pikt mijn plekje in, en de pups doen het nog steeds geweldig! album

16 maart: baasje heeft een gat in de dag geslapen na alle nachtelijke activiteiten. Gerrit en Tonny hebben ons geholpen! Dank! Alles groeit nog steeds goed, begint steeds beter te lopen, en zelfs al wat te blaffen en bekbechten. De eerste tandjes zijn zichtbaar, kortom kijk weer mee! album

15 maart: nieuwe portretjes geplaatst op de naampagina's: deze keer niet met flitser, maar met buitenlicht gemaakt! En foto's gemaakt door Tom en Herma

14 maart: opnieuw foto's albumvan Peter's nachtwake en van Ellen. Diva geeft tussen 0.00 uur en 8.00 uur nog steeds 5 tot 6 voedingen, en de puppys groeien allemaal lekker door. Ze beginnen al wat wankel echt te lopen, en vanmorgen was de eerste (Clochard) zelfstandig uit de werpkist gekropen...

12 maart: weer een album van twee dagen Diva's nest. Het gaat nog steeds goed met alle pups, ze groeien gewoon door, en kunnen wedijveren met de A-tjes die maar met zijn 3-en waren. De nachten worden ook wat rustiger. Enfin kijk maar weer naar de mooie snoetjes! album

10 maart: een drukke dag bij ons, alles te volgen in het album. De pups groeien nog steeds prima, en Amie mag heel voorzichtig eens kijken (nog vanachter het hek) zonder dat Diva haar "wegsnauwd". Diva en Amie zijn ook weer samen met elkaar bij de wandelingetjes. Afgelopen nacht is het baasje wel 4 keer met Diva de sneeuw in geweest, want ze moest er ieder keer echt uit. Ook de werpkist moeten we nu dagelijks verschonen. Vanmorgen zijn de puppen voor het eerst "ontwormd", en zijn de oogjes open gegaan!

9 maart: nieuwe portretjes op de pagina's, gewichtjes bijgewerkt, en wat nieuwe foto's album

6 maart: weer een albumpje. album en nieuwe foto's bij Bibiche!

een dagje voeden:

album
21.46
album
00.51
album
04.32
album
07.40
album
22.47
album
02.43
album
05.54
album
09.16

Zo om de 2 uur een voeding zorgt voor een mooie toename van de gewichtjes, deze zijn ook weer bijgewerkt.

5 maart: al weer een albumpje: iedereen doet het nog steeds geweldig album

3 maart: een dag zonder groot avontuur, maar wel weer met wat beeldmateriaal. Kijk maar in het album

Kijk op de C-nest pagina voor een klein filmpje op You Tube. Allen zijn goed gegroeid, en Diva eet inmiddels meer dan 2 kg vlees per dag, om al die melk aan te maken...

2 maart: een bijzondere dag kijk maar in het album album Vanmorgen mocht Amie met het baasje eruit. 't Vrouwtje bleef nog even lekker in bed liggen na een enerverende nacht bij de puppen. Die het trouwens fantastisch doen! Allemaal weer goed aangekomen (kijk maar op de pagina's waar ook nieuwe portretjes zijn geplaatst!) Amie is midden in haar loopsheid, op zich meestal geen probleem. Totdat we vanmorgen een mooie Ierse Setter (Nobel, vriendje van Amie) tegenkwamen. Zij zagen elkaar wel zitten, nou de baasjes niet!, dus zijn we ieder in een andere richting verder gaan wandelen. Na ruim een kilometer met Amie gelopen te hebben stond ineens Nobel (zonder baasje) bij Amie. In geen velden of wegen te bekennen. Wat nu? Goed dat we een "politieriem" hebben dacht de baas, aan het ene eind Amie, aan het andere eind de verloren Nobel... Baasje ertussen... Vervolgens weer 1 kilometer naar het de eerste plek waar we elkaar ontmoet hadden, in de hoop dat het baasje van Nobel daar ook zou zijn. Je kunt je voorstellen hoe de wandeling naar dat punt met links Amie en rechts Nobel die allebei wel wat wilden, is geweest: NEE, VOLG, NEE VOLG enz.... Nou op die plek niemand te zien, dus maar verder gelopen met de twee "we willen wel lovers" naar ons huis. Stilstaan maakte het alleen maar erger, en er kwam nog een tweede reu (flatcoat) met dezelfde interesse bij! Amie bij Ellen gedropt (als die maar geen ruzie met Diva krijgt..) en vervolgens met Nobel terug naar de ontmoetingsplek. Gelukkig was het bazinnetje van Nobel inmiddels daar aan het roepen naar haar Nobel. Die was ondertussen aardig aan mij gewend (en dacht natuurlijk ik moet bij dat baasje blijven want dat lieve Amietje hoort bij HEM...) Uiteindelijk bleek dat Nobel op 1/ 1/2 km Amie nog had geroken en er als een speer vandoor was gegaan... (opmerking: wij liepen dus niet dezelfde route, maar juist tegen elkaar in een rondje) Na vele aanvaarde excuses, en de belofte dat Amie zeker nog eens met Nobel mag spelen (als ze NIET loops is) was ook dit avontuur weer voorbij... O, ja, gelukkig waren Amie en Diva niet met elkaar slaags geraakt toen Amie ineens thuis stond.

1 maart: vandaag was het baasje jarig, en hebben we een rustig dagje achter de rug album Alle groeien goed, kijk maar eens bij de gewichtjes op hun pagina. Een nieuwe foto van Beau en van Leia

28 februari: na een rustige nacht is alles OK! kijk in album album. Diva neemt af en toe al eens afstand van de werpkist. Om eens snel een plasje te gaan doen. En dan weer snel terug naar de werpkist...

27 februari: na twee nachten met veel te weinig slaap eindelijk toegekomen aan het publiceren van de eerste foto's van ons nestje: album. De pupjes zijn al wat gegroeid na de eerste dag, en er komt steeds meer rust in het nestje. Op de pagina's van de pups zijn de gewichten van de eerste drie dagen geplaatst.

25 februari avond: wat een dag! na een onrustige nacht met een aantal wandelingentjes in de sneeuw met Diva zijn de weeen in de vroege ochtend op gang gekomen. Diva ging vanzelf naar de werpkist, en binnen 15 minuten lagen de eerste twee pups al in de werpkist. De volgende 5 zijn met tussenpozen van een ongeveer een uur geboren. We danken voor de derde keer Maj die ons weer uitstekend door deze mooie dag heeft geholpen. Ook danken we Tonny als vaste hulp, en Joke was het nieuwe lid van het hulpteam. Diva heeft het heel rustig en fantastisch gedaan! We gaan nu de eerste nacht in, proberen uit te rusten. Morgen zullen we de gegevens verder invullen, de gekozen namen kun je links al in de lijst vinden. Amie heeft de halve dag in haar bench gezeten met voorbeeldig gedrag. Nu hebben we het werpkistdeel van de kamer goed afgeschermd zodat ze weer vrij kan bewegen. Vanmiddag is ze heerlijk uitgelaten door eerst Joke en later door Gerrit. Ze vindt alles heel interessant. Diva laat wel duidelijk merken dat Amie nog niet in de buurt mag komen. We genieten van de tevreden geluidjes vanuit de werpkist... welterusten!

25 februari 18.00 uur wat laat, maar de zevende is rond 13.00 uur ook geboren. De Dierenarts heeft alle pups gecontroleerd, en ze zijn allemaal gezond!

album

25 februari: 12.00 uur er zijn er zes: 3 teefjes, 3 reutjes

album

25 februari: de bevalling is vanmorgen begonnen. Afgelopen nacht om het uur met Diva door de sneeuw naar het hoekje gelopen. De verwachte temperatuursdaling is gisterenavond rond 23.00 uur gemeten. vanochtend om 6.20 kwam de eerste, 6.30 de tweede, en om 7.40 de derde.

album

21 februari: het begin van week 9. Diva is erg gegroeid: 107 cm omvang vandaag! En nog steeds levendig! Het graafwerk is al een beetje begonnen, zowel in haar bench als in de werpkist. Baasje slaapt gezellig bij de hondjes, en om in te slapen leest hij de Wolvenman... Spannend. Kijk maar op de drachtpagina.

20 februari: eten wordt wat lastiger, maar met Ellen's hamburgertjes gaat het prima..

album

album

album

18 februari: vandaag tweede herpes enting, en we zijn begonnen met het inrichten van de kraamkamer! De wandelingen worden inmiddels ingekort...

album

album

ik ben gek op die snoeppotjes en weeg misschien daarom wel 43.3 kg...

album ontmoeting dierenarts album lekker

albumDiva en Amie bij de werpkist

17 februari onze eekhoorn is te vinden op de voederplank/dakpan van Frans en Patricia

album

album

15 februari: we wandelen er nog lustig op los hoor:

album

14 februari: valentijnsdag voor Amie, die van een geheime lover een kaart ontving! Zij was blij verrast!

en een nieuwe drachtweek bij Diva is ingegaan. Beau heeft een nieuwe serie foto's nog in ons land

album

album

13 februari: niet alleen Diva heeft last van nesteldrang we krijgen mogelijk ook een nestje jonge eekhoorntjes in onze tuin album!

album

10 februari: wij wandelen erop los en spelen in het bos: album . Hailey heeft weer een boel nieuwe foto's

7 februari: Diva groeit gestaag, al weer 92 cm in omvang kijk maar

3 februari: wat een weertje toch... en wat genieten onze dames van de wandelingen kijk maar!

Ons baasje is vanwege Diva's dracht zonder ons naar de wandeling in Leenderheide geweest.

2 februari: nieuwe foto's in het album van Boyka

2 februari: deze zondag weer naar Leenderheide: kijk even naar de route!

1 februari: Diva weer gemeten

28 januari: het is weer voorbij die mooie ... winter... album van onze Diva en Amie

28 januari: weer nieuwe foto's van Bibiche

25 januari: dracht vieren! Album en enkele nieuwe foto's van Wodan!

album

24 januari: een klein album van het bezoek aan de DA

24 januari: Diva drachtig! De echo laat in ieder geval 6 vruchtjes zien!

album

album

album

album

van harte gefeliciteerd Diva! (en natuurlijk Boy!)

23 januari: weer 70 nieuwe foto's in Ziggy's album (deel 12)

19 januari: de nakomelingen wandeling samen met Beau Album van ons (nu met teksten)! Ook Marcel en Nathalie zijn druk met foto's maken geweest: kijk in hun album! en op de bladzijde van Hailey voor nieuwe foto's. Wij waren aanwezig:

wij
We hebben genoten van de mooie omgeving en de gezellige contacten onderling. Iedereen bedankt voor jullie bijdrage aan dit festijn.

12 januari: Joke en Lex komen op bezoek, en daarnaast nog wat natte foto's in dit album

6 januari: soms eens even wat anders... Geniet mee samen met Diva en Amie...

 

4 januari: Diva heeft haar herpes-enting gehad, en een nieuwe fokker toegevoegd aan de linkenpagina: Jeroen en Inge welkom!

album

album

album

album

3 januari: nog even snel een nieuwe foto van Asja

2 januari: het leven na al het vuurwerk wordt weer even normaal... nou ja normaal: het lijkt wel herfst of voorjaar maar winter? Kijk maar in ons album

31 december: nieuwe fotos van Hailey in het album (deel 23) De nieuwpagina is weer ingekort tot half september dit jaar. "Oud" nieuws is verhuisd naar archief nieuws B2 .

29 december: een nieuwe foto van Lola !

28 december 2012: ook de tweede dekking is fantastisch verlopen

 

filmpje van de dekking

album

album

album

album

27 december 2012: een geslaagde dekking! koppeling ruim half uur! Filmpje van de dekking:

 

album

album

album

26 december 2012: vanmorgen weer progesteronspiegel laten bepalen, en in verband met de kerstdagen het bloedmonster zelf naar het lab gebracht: jawel hij is goed gestegen dus morgen gaan we de verloofde Boy ontmoeten!

albumhier moest ik het af geven

albumDiva vandaag

25 december wenst Bibiche jullie een fijne kerst. album (klik op het plaatje)

24 december weer eens naar de DA om de progesteronspiegel te bepalen:

album

ik ben het al gewend hoor....

album

en daarna ... spelen!!! in het bos

album

totdat het vrouwtje de uitslag hoort:

Vandaag zijn we weer met Diva naar de dierenarts geweest om de progesteronspiegel te bepalen. De uitslag was een mooie stijging. Het gaat dus toch gebeuren!?
We mogen 2e kerstdag opnieuw de progesteronspiegel laten bepalen, en het zou zo maar kunnen dat we diezelfde dag nog voor de eerste dekking op pad moeten....
We hebben er lang op moeten wachten maar eindelijk lijkt het nu bijna zover te zijn. Prachtige Boy staat er in ieder geval al helemaal klaar voor!
Natuurlijk houden we jullie op de hoogte. Hopelijk hebben we woensdag weer meer goed nieuws te melden.

album

21 december: weer eens wat foto's van Bibiche onder deel 18 al weer!

15 december: We hadden het (Diva’s loopsheid) al half november verwacht, maar Diva heeft even op zich laten wachten. De eerste tekenen hebben we 5 december gezien (wat bloed), maar het zet nog niet echt door. Verder blijft ze gewoon onze levenslustige Diva, die af en toe wel al de aandacht van de reuen om haar heen trekt. We bepalen nu regelmatig haar progesteron spiegel om het juiste moment om te dekken niet te missen. Al met al spannende tijden nu. De natuur kunnen we immers niet dwingen! We houden jullie op de hoogte! O ja, en ons winteralbum is af, met als laatste foto een van de eerste druppels.... van Diva.

14 december: Beau in de sneeuw, en Leia stuurt feestwensen!

7 december: als proef is er een filmpagina van Leia en een blik op onze winteromstandigheden

27 november: weer eens wat wandelingen vastgelegd in een album: herfst 2012 de link werkt nu wel! (p.s.: Diva is nog niet loops...)

19 november fotos van Bibiche onder deel 17 in haar fotoalbum.

18 november: voor wie het nog niet was opgevallen we hebben weer een nieuwe herfstachtergrond op onze website!

15 november weer eens een heleboel nieuwe foto's van Hailey

11 november: samen met Diva, Bibiche, Hailey, Leia, Boyka, Aaron, Eamon, en een heleboel anderen maakten we weer onze wandeling bij Giersbergen

Wandeling bij Giersbergen op 11 11 12. Kort verslag.

Bijzonder mooi weer (vooral ten opzichte van de vorige keer met de motregen!) zorgde voor een prachtige herfsttocht door het hoge duin bij Giersbergen. We startten bij de Drie Linden, voor een doorsteek door de Loonse en Drunense duinen naar de Rustende Jager en terug. Met ongeveer 50 deelnemers en 35 honden was het een prachtige sliert van wandelaars door het warme zand. Jammer dat het overal op de terrassen zo druk was (al die anderen hadden ook het mooie weer ontdekt…). De Rustende Jager hebben we daarom deze keer over moeten slaan. Ze konden er de mensen niet van het terras “jagen”. Gelukkig had iedereen hier begrip voor.

De honden hebben zich ten opzichte van elkaar uitstekend gedragen, en er is weer heel wat afgekletst tussen de baasjes. Relaxed hebben we de tocht volbracht. Met een drankje en wat lekkers hebben we de dag afgesloten bij de Drie Linden. Alle wandelaars zeer bedankt voor de prettige deelname, en zeker graag tot de volgende keer! En voor ons allemaal (en andere nieuwsgierigen): we hebben de foto’s nog (en die van vele anderen)!

7 november: weer wat foto's van Bibiche in haar album!

4 november: voor de deelnemers aan de wandeling op 11 november a.s. bij Giersbergen: volg de aanwijzingen op deze pagina in verband met een wegafsluiting!

3 november: nieuwe banner bij Beau met een link naar zijn woonplaats, en drie nieuwe fokkers voor de DHCN onder de linken

27 oktober: Nieuwe foto's bij Boyka gemaakt door prof. fotograaf

22 oktober: Diva is jarig!

Happy birthday Happy birthday Happy birthday Happy birthday Happy birthday Happy birthday Happy birthday

album

Happy birthday Happy birthday Happy birthday Happy birthday Happy birthday Happy birthday Happy birthday

20 oktober: wat een gezellige nakomelingenwandeling! kijk maar in het album. Aaron, Bibiche, Ziggy, Hailey, Lola (en haar roedelgenootjes), Boyka, Diva en Amie, Arko, Ushi groeten jullie vanuit de Loonse en Drunense Duinen:

album

Broers en zussen hebben heerlijk gespeeld tijdens de wandeling. Daarna uitrusten op het terras, met koffie en appelgebak. Diva heeft niet meegelopen vanwege een snee in haar voetzool. We hebben haar opgehaald na de wandeling zodat ze haar kinderen op het terras van restaurant Duinlust mocht ontmoeten. Natuurlijk speelde ze met blaadjes! Ook heeft ze al zovast haar cadeaus ontvangen voor haar a.s. 5e verjaardag (22 oktober), waarvoor onze dank! Peter en Christiane ook bedankt voor het tweede rondje! Het heeft goed gesmaakt!

19 oktober: wij zijn terug van onze ontmoeting met Beau op de Camping La Plaine in Saint Parthem langs de Lot. Natuurlijk weer met veel foto's van de gezellige dagen op de camping van Ruud en Leida, de baasjes van Beau. Ook nieuwe foto's in het album van Beau!

(Wij gebruiken picasa van Google +. Wil je de teksten bij de foto's onder de foto kunnen lezen dan moet je bij het openen van de pagina klikken op [hier] picasaweb wat als uitschuifbalk bovenaan in het scherm verschijnt.)

10 oktober nieuwe foto's in album Bibiche

7 oktober wandeling met Diva en de DHCN in Almere

6 oktober: Leia heeft haar eigen Blogsite!

3 oktober: Amie op keuring bij Aharon. Net als Diva destijds zijn we ook met Amie bij de praktijk van Drs D.C. Aharon in Noorden geweest. Amie is bekeken voor de sport. Ze bleek gezond, maar had in haar rug een wervel die niet geheel op de juiste plaats zat. Dat bleek ook een beetje uit haar “heupwiegloopje”. Na een kleine manuele ingreep door Aharon loopt ze weer normaal! Bij de vervolgcontrole was alles prima in orde: Amie is heel sterk in haar rug en de overige bespiering!

1 oktober: ook nieuwe foto's van Leia in haar album

ook de foto's van Lex en Joke op hun sites.En Filmpje!

30 september: bezoek van Boy, en foto's van Diva en Amie samen

album

26 september ook Hailey met extra foto in album en haar jarig-foto hieronder

24 september: nieuwe fotos bij Boyka een jaar! Boyka staat ook hieronder bij de jarigen!

23 september: weer eens gewandeld bij de Roestelberg: kijk in het album

album

en een meer recentere foto van onszelf