css button by Css3Menu.com

Pups planning en aanmelden

Op deze pagina de verwachting voor een volgend nestje en gegevens om in te schrijven voor een pup

Als u interesse heeft kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst. Stuur een mail met uw motivatie naar Des Quatre Montagnes. Wij nemen dan contact met u op!

Des Quatre Montagnes is ontstaan omdat wij van onze eerste hond Diva graag een nakomeling wilden houden. Naast het houden van onze twee lieve honden zijn wij het fokken leuk gaan vinden. We zijn een kleinschalige kennel en hebben dus maar af en toe een nestje Oudduitse Herders.
Onze pups worden geboren, én verblijven in onze woonkamer, zodat ze voor hun socialisatie met alle huiselijke omstandigheden al in aanraking komen. Voorts wennen we ze aan lopen op straat, autorijden, andere honden (maar pas na de entingen!). Zo krijgen we stabiele, en rustige prettige nakomelingen, prima geschikt als algemene huishond. De werklust zit er echter ook in: behendigheid en veel wandelen zijn de "sporten" die wij met onze eigen Diva en Amie ondernemen!

Diva's E-nestje was haar laatste nestje: 4 is voor ons het maximum. We hebben een jaartje pauze gehouden.
Amie heeft drie nestjes gehad (ons D- en F- en G-nestje). Het G-nest is 12/13 februari 2017 geboren.

Daarna gaat ook Amie "met pensioen".

Gigi is bij ons gebleven uit het laatste nestje. Zij is nu een voortvarende puber, inmiddels via de Raad van Beheer met HdA en Ed vrij verklaring. maar nog niet aan een nestje toe.

 

nestkist

rol