css button by Css3Menu.com

Nestjes bij Des Quatre Montagnes
Des Quatre Montagnes is ontstaan, omdat, nadat wij een eigen nakomeling wilden hebben van Diva, we het fokken leuk zijn gaan vinden. Wij fokken bij gelegenheid, en hebben dus slechts af en toe een nestje.

Des Quatre Montagnes is ontstaan omdat wij van onze eerste hond Diva graag een nakomeling wilden houden. Naast het houden van onze twee lieve honden zijn wij het fokken leuk gaan vinden. We zijn een kleinschalige kennel en hebben dus maar af en toe een nestje Oudduitse Herders. Omdat Diva en Amie inmiddels met pensioen zijn en Gigi nog te jong is, is er voorlopig een pauze.

Onze pups worden geboren, én verblijven in onze woonkamer, zodat ze voor hun socialisatie met alle huiselijke omstandigheden al in aanraking komen. Voorts wennen we ze aan lopen op straat, autorijden, andere honden (maar pas na de entingen!). Zo krijgen we stabiele, en rustige prettige nakomelingen, prima geschikt als algemene huishond. De werklust zit er echter ook in: behendigheid en veel wandelen zijn de "sporten" die wij met onze eigen Diva en Amie ondernemen!

bij het A-nestje nestkamer